Om oss

Billigt & säkert

House of Replicas, eller Replika huset drivs av svenskar och riktar sig främst mot den svenska marknaden. Vi på House of Replicas strävar efter att få nöjda kunder som hittar tillbaka till oss i framtiden och satsar därför på att både erbjuda bästa service samt bara sälja kopior och replikor av högsta kvalitet.

Vi har ansträngt oss för att skapa en lösning där du som kund aldrig behöver känna dig osäker över att handla via nätet, eller att få en undermålig produkt. Genom god feedback från våra kunder och pålitliga partners tycker vi att vi kan erbjuda just detta. Vi säljer 100-tals kopior av klockor bl a: Rolex kopia, Breitling replica, Omega kopior, Audemars Pigue kopior och Hublot replika.

Postförskott

I ett led i att öka kundens trygghet erbjuder vi numera köp via Postförskott. Postförskott är en tjänst som Posten erbjuder och innebär att kunden betalar för klockan på Postens närmaste uthämtningsställe. Därför behöver du inte vara orolig för att det inte ska komma någon vara. Vi skickar även alla klockor från svenska adresser alltså finns det ingen risk för tull och andra extra avgifter.

Vi erbjuder full returrätt om du ej blir nöjd och ersätter skadad kopia.