FAQ

Vanliga frågor

Vad kostar frakten?

För postförskott tillkommer 230 kr per order oavsett hur många klockor som beställs.

Behöver jag betala tull?

Nej. Klockorna skickas från en svensk adress och det tillkommer INGA tullavgifter eller andra avgifter.

När kommer klockan?

Lagervaror kommer normalt fram till dig på endast 2-3 helgfria vardagar! Om varan är markerad som tillgänglig som restorder tar det oftast en till två veckor men ibland uppstår problem som gör att du kan behöva vänta betydligt längre, upp till en månad i värsta fall. Vi strävar efter att ha det mesta i lager och rekommenderar köpare som behöver varan inom en månad för t ex födelsedagar o dyl. att i första hand välja bland lagervarorna.

Har ni modeller som inte finns med på hemsidan?

Vi strävar efter att ha de populäraste märkena och modellerna i vårt sortiment och välkomnar önskemål. Vill tillräckligt många ha en viss modell tar vi in den. Använd kontaktformuläret eller maila oss och länka gärna till en bild på modellen ifråga.

Är klockorna vattentäta?

För säkerhets skull rekommenderar vi att man inte badar med klockorna. Man bör aldrig bada med replikor eller utsätta dem för extrem väta som t ex bastu. Lättare regn och stänk är förstås inget problem.

Ser man skillnad på era klockor och originalen

Med blåtta ögat är det ytterst svårt om inte omöjligt att se att de är kopior. En erfaren urmakare kan däremot se att det är en replika genom att öppna klockan.